Hopp til navigasjonSkip to contentHopp til bunnområde

Oss HR imellom

Kom å bli med på en Bærekraft-sprint i kryssfunksjonelle team og lær om smidig organisering av arbeidet med bærekraft. Vi lover faglig påfyll, erfaringsdeling og stifte nye bekjentskaper – “Oss HR imellom”

Informasjon

27. feb 2020

17:00 - 20:00

Jarleveien 4, 7041 Trondheim Se kart

 

Trøndelag HR-forum, Næringsforeningen i Trondheimsregionen og FLYT ønsker deg som har interesse for organisasjonsutvikling, ledelse og HR velkommen til en hyggelig ettermiddag/kveld med faglig inspirasjon og sosial energiboost. Målet for kvelden er enkelt: Faglig påfyll, erfaringsdeling og stifte nye bekjentskaper – “Oss HR imellom”.

Sett av torsdag 27. februar kl. 17:00 – 20:00 hos Uredd (i Jarleveien 4). Det blir servert streetfood-wraps fra Kulinarisk Fanatisme og bobler i glasset. Vi lover inspirerende opplegg og god stemning.

Ikke gå glipp av dette!

Tema for kvelden:
Bærekraft-sprint i kryssfunksjonelle team, som et eksempel på smidig organisering av arbeidet med bærekraft. Uredd sin avdeling Peil utvikler og anvender nye metoder for innovasjon og optimalisering av produkter og tjenester og gir en smakebit av hvordan de jobber raskt og nytenkende.