Hopp til navigasjonSkip to contentHopp til bunnområde

Lederutvikling

Lederutvikling er et kontinuerlig fokus. Både leder og HR må holde seg oppdatert og relevant for å kunne utøve ledelse og gi råd om ledelse. I dette frokostmøtet ønsker vi å deler erfaring og inspirasjon om hvordan din bedrift kan jobbe systematisk med lederutvikling. Vi får også høre fra en leders ståsted refleksjon rundt lederutviklingsprogram.

Informasjon

26. okt 2023

08:00 - 10:30

Ledelse er litt teori, men aller mest konkrete handlinger i hverdagen. I Norsk helsenett trener vi, også på å utøve lederskap. Synnøve Farstad og Sanna Granbo skal fortelle om hvordan de jobber med ledelsesutvikling i Norsk helsenett og om deres egenutviklede lederprogram. Hvorfor har de utviklet noe helt eget og hvordan gjør de det i praksis? De kommer til å dele erfaringer, samt konkrete tips og triks.

Synnøve Farstad er direktør for ledelsesutvikling i Norsk helsenett. Hun har lang erfaring som leder, og har jobbet som konsulent i mange år. Sanna Granbo er HR-direktør i Norsk helsenett og har flere års erfaring med ledelse på ulike nivå. Begge er opptatt av at alt kan trenes – også ferdigheter.

Foredrag:

 

 

Hva er god ledelse i NTE? Hvordan gjør vi ledelse og utvikler lederskapet for å skape Midt Norges mest attraktive arbeidsplass? Vi har et nyutviklet program vi kaller Lederløft 2023!

Dette får du høre mer om av prosessdriver Gunn Elisabeth Guldahl i NTE AS, som har 30 års ledererfaring fra flere bransjer og fagområder. Hun jobber i dag med leder- og organisasjonsutvikling og HMS i HR avd i NTE.

Meld dere på her