Hopp til navigasjonSkip to contentHopp til bunnområde

Mangfoldsledelse og kompetanse

Økt mangfold i næringslivet gir økt lønnsomhet. McKinsey har tidligere gitt ut en rapport som viser en sterk korrelasjon mellom mangfold og lønnsomhet - både når det gjelder kjønn og etnisitet. I forbindelse med Trondheim Opportunity, som er et mentorprogram for høyt utdannede innvandrere som ønsker jobb i tråd med kvalifikasjoner og ambisjoner, inviteres det til et åpent møte om mangfoldsledelse og kompetanse.

Informasjon

15. feb 2023

13:00 - 16:00

Program

Hovedinnleder: 

Loveleen Brenna
“Det er vanskelig å bygge en bedriftskultur hvis ikke du har god kompetanse på hvordan du kan lede mangfoldet med ulik kompetanse, personligheter og bakgrunn. Spesielt i en hverdag og virkelighet der veldig mye av virksomheten er prosjektbasert og det skjer kontinuerlige endringer”, sier Loveleen Brenna, fagansvarlig og grunnlegger av Senter for Mangfoldsledelse og daglig leder i Seema. I snart 30 år har hun jobbet med å hjelpe norske virksomheter til å ta i bruk mangfold for økt verdiskaping.

 

I tillegg vil ledere fra tre regionale virksomheter som har erfaring med mangfoldsledelse/-kompetanse holde innlegg om hvordan de jobber med dette i sine organisasjoner.

Møtet arrangeres av Trondheim Opportunity i samarbeid med NiTs Fagråd Ledelse og Trøndelag HR-forum.

Møteleder
Berit Rian, adm. direktør NiT og Eileen Brandsegg, prosjektleder Trondheim Opportunity

Program og påmelding her.