Hopp til navigasjonSkip to contentHopp til bunnområde

Høstkonferansen 2023 – FULLBOOKET!

"Fleksibilitet" er blitt et tema som mange virksomheter har fått et nytt forhold til. Hva er definisjonen på fleksibilitet, og hva betyr det for bedriftene?

Informasjon

9. nov 2023

10:30 - 16:00

Digs Se kart

Vi har gjennom året forstått at “Fleksibilitet” er blitt et tema som mange virksomheter har fått et nytt forhold til. De fleste må nå fylle begrepet med nytt innhold, samt finne sin egen vei til å definere hva dette betyr for egen virksomhet.

Presentasjoner og deltakerliste:

På årets konferanse ønsker vi å belyse dette fra flere ulike sider. Hva sier forskningen, hvilke erfaringer har selskaper gjort og hva sier kompetente HR-folk om dette tema?

Vi ønsker å skape en arena for kunnskapsutveksling, med stor takhøyde og med et skråblikk på de utfordringer “Fleksibilitet anno 2023” kan by på. Bli med oss for ny innsikt og faglig inspirasjon!

Deilig lunsj serveres av DIGS.

Om foredragsholderne:

Nils Brede Moe; er sjefsforsker ved SINTEF Digital og fast spaltist i e24.no. Han forsker på virtuelt arbeid, hjemmekontor, produktuvikling, og autonome team. Han jobber tett med mange globalt firma innen bransjene energi, telekom, transport og finans.

Yvonne Fosser; har 20 års erfaring som HR-direktør fra blant annet DHL, Felleskjøpet, Hewlett-Packard Norge og Innovasjon Norge. Yvonne har sittet i flere toppledergrupper og utviklet strategisk HR med fokus på kultur- og endringsprosjekter, etablering av ledelsesprogrammer og talentutvikling. Yvonne startet i 2020 HR-selskapet Amesto People & Culture. Yvonnes visjon er å hjelpe så mange som mulig til å få det beste ut av sitt arbeidsliv, gjennom økt jobbengasjement.

Per Kristian Helland; Sivilingeniør i datateknikk fra NTNU som fant ut at mennesker er mer interessant enn bits & bytes. Har jobbet som konsulent, controller, HR-partner, endringsleder og linjeleder. Felles for alle roller er at jeg alltid har jaktet bedre og mindre byråkratiske måter å gjøre ting på.

Motarbeiderne; Sammen med pianist Bjørge Verbaan gir Halvor Haukerud oss et skråblikk på arbeidslivet og ser blant annet på muligheter i mangfoldet. På den annen side: Livet og ikke minst arbeidslivet er fullt av tilfeldigheter.
Halvor Haukerud er foredragsholder, rådgiver og forfatter.
I over 20 år har han gjennom selskapet Motarbeider AS jobbet med organisasjonsutvikling. På særegent, frigjørende og humoristisk vis er gjenkjennelige problemstillinger satt på spissen, ufarliggjort og gjort enklere å hanskes med.

Jan-Martin Berge; er motiverende og inspirerer med sine foredrag om arbeidsglede, psykisk helse, stressmestring og motivasjon. Han er spesialist i klinisk psykologi, arbeidspsykologi og kognitiv terapi, med utdannelse fra Universitetet i Bergen og hovedpraksis fra San Francisco. «PsykologBerge» har lang erfaring med psykoterapi, undervisning, ledelsesutvikling og veiledning.
Til daglig har Jan-Martin ansvaret for psykologtjenestene hos Aker Care. Han har lenge interessert seg spesielt for arbeidslivet, menneskene i organisasjoner og hvordan godt samarbeid skapes.

Mari Cicilie Kvernberg; Studert Bachelor of Business Administration på BI. Jobbet som Finansrådgiver, Banksjef, overordnet leder og leder for CEO Office. Min bakgrunn fra å lede, veilede og håndtere ulike utfordringer og endringer, ga meg en ekstra interesse for mennesker og organisasjoner. Derfor ønsket jeg å jobbe mer med det å skape gode arbeidsmiljøer, effektive team og attraktive arbeidsplasser.

Vi gleder oss til å treffe deg på Høstkonferansen 2023!

Påmeldingsfrist. 7. november kl 12:00.

Kontaktperson

Trøndelag HR-forum / Camilla Herstad

[email protected]

92446418

Digs

Krambugata 2, 7011 Trondheim, Norge