Hopp til navigasjonSkip to contentHopp til bunnområde

Webinar: Gevinst av relasjonskompetanse i ledelse og teamutvikling

Gjennom dette webinaret vil du som jobber med mennesker til daglig få nyttige råd og tips om enkle og gjennomprøvde metoder og verktøy som kan brukes for å videreutvikle relasjonskompetanse.

Informasjon

7. mai 2020

08:15 - 09:30

I en tid hvor ny teknologi er tilgjengelig for de fleste virksomheter blir gode relasjonelle ferdigheter et stadig viktigere konkurransefortrinn. Toppledelsen og støttetjenester som HR må derfor øke relasjonskompetansen til sine ansatte gjennom lederutvikling og utvikling av velfungerende team.

Relasjonskompetanse skaper ikke bare ekstra verdi for kunder og kolleger. Men gir også grobunn for den ansattes selvinnsikt, mestring og fellesskapsfølelse. Slik skapes en helsefremmende bedriftskultur, som gjennom samarbeid skaper bedre resultater; – og det er bærekraftig både for den ansatte og bedriften.

Gjennom dette webinaret vil du som jobber med mennesker til daglig få nyttige råd og tips om enkle og gjennomprøvde metoder og verktøy som kan brukes for å videreutvikle relasjonskompetanse.

Dette foredraget passer særlig for deg som jobber med ledelse, organisasjonsutvikling og HR.

 

Program 7. mai:

08:15 -09:00 Webinar ved Ketil Olsen: Hvordan bygge relasjonell kompetanse gjennom teamutvikling, ledertrening og kulturbygging i næringslivet?

09:00-09:30: Spørsmål/refleksjoner fra deltagere

 

Påmelding via deltager.no

Gjennomføring av webinar: Påmeldte vil få tilsendt en lenke til seminaret dagen i forkant.

 

Frokostmøtet er gratis for medlemmer i Trøndelag HR-forum.

For ikke-medlemmer koster det kr. 350,-

 

OM KETIL OLSEN

Daglig leder og Partner i Volo AS

Ketil har jobbet med HR og utvikling av mennesker i nesten 30 år. Han etablerte Volo AS i 2007, og har erfaring med prosesser innen ledelse, coaching, teamutvikling, salg, omdømmebygging, bedriftskultur, visjon og verdiimplementering. Ofte med særskilt fokus på effektiv atferd og kommunikasjon. Ketil var i 2009 en av initiativtakerne til Fagråd Ledelse & Kompetanse i Næringsforeningen i Trondheimsregionen, hvor han også i de siste årene har vært Fagrådsleder. Han har erfaring som foreleser ved Handelshøyskolen BI Trondheim, og er utdannet innen finans og markedsføring, samt innen coaching og ledelse ved NTNU i Trondheim.