Hopp til navigasjonSkip to contentHopp til bunnområde

Gamification og «fremtidens HR»

Vi lever i en tid med konstant forandring. Rekordstor digitalisering og stadig nye teknologiske innovasjoner, men også endrede normer og trender i samfunnet, tegner arbeidslivets regler om – og skaper nye utfordringer for ledelse og HR -ansatte. Er din bedrift godt rustet for dette?

Informasjon

25. mai 2023

08:00 - 10:00

Variant AS sine lokaler i Thomas Angells gate 10 Se kart

 

Takk til foredragsholdere og til alle som deltok. Her kan dere hente presentasjoner og deltakerliste:

 

Tonje Evanger :

CDO og medgründer av Variant. Hun har vært ansvarlig for design og innovasjonsprosesser i både startups og store selskap i over 15 år, med et hjerte for å bygge strategi og kultur for innovasjon med mennesker i fokus. Tonje har gjennom årene jobbet både produktnært og med store systemiske prosesser – og alt i mellom. Hun motiveres av læring og å dele læring med andre, og er også Ass. Professor i Strategisk Design og scenariobygging på NTNU.

 

Kompetanseutvikling for fremtiden. 

Hyppige endringer i verdensbildet gjør at de fleste virksomheter må tilpasse seg dette. Tempoet på endringene er økende, så hvordan sikre at egen virksomhet henger med i svingene? Tonje forteller om Variants strategiske satsing på kompetanseutvikling, og hvordan de hensyntar markedets behov både nå og i fremtiden. Hun gir også innblikk i hvordan de har organisert seg for dette.

 

 

 

Alex Hole:

Daglig leder Jotunheimen. Startet opp e-sport på videregående skole, da som programfag og idrettsfag.

Gamification.

Morgendagens kompetanser. Hva lærer man av å spille spill, og hva er det som motiverer?

Variant AS sine lokaler i Thomas Angells gate 10

Thomas Angells gate 10, Trondheim, Norge