Hopp til navigasjonSkip to contentHopp til bunnområde

Frokostmøte: Stressmestring på 1-2-3

På Trøndelag HR-forum sitt neste frokostmøte tar vi oss tid til å reflektere rundt hva som skaper stress og hvordan vi kan håndtere stressende situasjoner. Marit Rønning Lund som jobber som rådgiver i Sit Råd er foredragsholder denne dagen.

Informasjon

28. nov 2019

08:00 - 10:00

Sorgenfriveien 9, 7031 Trondheim, Norge Se kart

Stresser du før jul med arbeidsoppgaver som skal landes før ferien og blir sliten av tanken på alt som skal på plass før julefreden kan senke seg? Eller holder du stort sett roen selv, men har en kollega eller venn som kunne trengt noen verktøy for å håndtere stress bedre?

På Trøndelag HR-forum sitt neste frokostmøte tar vi oss tid til å reflektere rundt hva som skaper stress og hvordan vi kan håndtere stressende situasjoner.

Marit Rønning Lund som jobber som rådgiver i Sit Råd er foredragsholder denne dagen. Hun er utdannet førskolelærer, med videreutdanning innen personal -og organisasjonsutvikling, veiledning, kognitiv terapi og playmaker-prosesslederutdanning. Hun har lang erfaring som kursholder i Sit Råd og er opptatt av å ha en variert og balansert arbeidshverdag.

 

 

Program

  • 08:00 Frokost og mingling
  • 08:30 Kurs i stressmestring av Marit Rønning Lund, Sit Råd

Kontaktperson

Sorgenfriveien 9, 7031 Trondheim, Norge

Sorgenfriveien 9, 7031 Trondheim, Norge