Hopp til navigasjonSkip to contentHopp til bunnområde
Telma (3)

Telma Eid

Studentrepresentant
Vitenpilot på Vitensenteret

 

Jeg er oppvokst i Hov en liten landsby nær Gjøvik, og bor nå i Trondheim hvor jeg går mitt fjerde år på master i arbeids-og organisasjonspsykologi. På fritiden driver jeg aktivt med friidrett og volleyball, og er ellers involvert i en rekke studentverv som blant annet markedsføringssjef i Støttehjulet (en organisasjon som jobber med gratis psykologisk rådgiving for bedrifter og studentorganisasjoner), Bedriftskontakt i Bedriftsportalen for psykologi (en organisasjon med visjon om å knytte studentene opp mot arbeidslivet) og er tillitsvalgt for masterprogrammet ved psykologiskinstitutt (en slags studentrepresentant som engasjerer seg i møter med instituttet og jobber på et tverrfaglig plan for å forbedre studentenes hverdag).

For øyeblikket er jeg også ansatt som vitenguide på Vitensenteret, hvor jeg har jobbet med å fremme realfagsglede i snart 4 år.

Motivasjonen min for å spisse kompetansen innenfor organisasjonspsykologi ligger i fascinasjonen for mennesket. Spesielt det tverrfaglige aspektet. Hvordan så mange forskjellige mennesker knyttes sammen av et eller flere felles mål, og utfordres til å jobbe sammen for å nå dem.